De eerste nacht…

Nou, daarover valt eigenlijk niets te melden wat Yuno betreft! Maar dat ga ik natuurlijk toch doen.

Yuno had gisteravond een flinke tijd bij Paul liggen slapen. Ze ligt het liefst tegen je aan, en achter Pauls rug is helemaal mooi, lekker veilig natuurlijk.

Rond 11 uur, toen ik al 2 uur eigenlijk heel dringend naar bed had gewild, liet Paul Kari en Ronja uit.

Ik liet Yuno even in de tuin. En weer keurig snel een plas op het gras. Daarmee sloot ze heel netjes haar eerste dag bij ons af zonder ongelukjes. Knappe puppy!

Bedtijd

Daarna mijn matras en beddegoed neergelegd. Nou, dat was natuurlijk feest! Net als Kari en Ronja vòòr haar kwam ze bijna onder het matras terecht (zonder enigszins onder de indruk te zijn), was het erg moeilijk het dekbed neer te leggen zonder dat er een pup in hing en leek het haar een schitterende mogelijkheid om heerlijk met het beddengoed te sjorren.

De ren had ik voor de nacht opzij gezet, zodat ik het matras pal naast de bench neer kon leggen. En tja, dan is het bedtijd voor pups! In de bench. Omdat ze net in zo’n speelbui was, verwachtte ik een hoop gekerm. En inderdaad piepte Yuno even, maar ik betwijfel of ze de minuut gehaald heeft. Ze sliep nog sneller dan ik.

Wel werd ik ’s nachts een paar keer wakker, maar daar had Yuno niets mee te maken. Waarschijnlijk wennen aan het matras. De kleine dame sliep door een WC-bezoek heen. Toen Kari om 5 uur naar beneden kwam, keek ze alleen even op. En sliep weer verder.

Oeps! Foutje van de baas!

Om 6 uur roerde ze zich wat meer en besloot ik haar buiten laten plassen. Vervolgens liet ik Kari ook even op het pleintje voor het huis plassen. Dom! Toen Kari weer binnenkwam, schoot mij ineens te binnen dat Bonnie had gezegd dat de pups ’s morgens vroeg allemaal poepen en ze zich dan moest haasten om de kranten op tijd weg te ruimen voor ze er doorheen struinden. Dus ik haast me terug om Yuno in de tuin te laten. En daar ligt al een (gelukkig vaste) hoop vlak bij de achterdeur. OK, lesje voor de baas, eerst Yuno ALLES buiten laten doen, dan pas andere dingen.

Maar wat een meevaller, die eerste nacht! Van 11 tot 6 uur slapen zonder een kik te geven. Knappe kleine Yuno!

 

2 reacties op “De eerste nacht…

  1. Heerlijk jouw verhaal over het ophalen en de eerste nacht thuis. Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst! Ga er lekker van genieten en wie weet gaat Ronja dat op een gegeven moment ook wel doen…

  2. Wat een heerlijke verhalen en foto’s. Genieten met een hoofdletter G!